Country Line Dance – Algemeen

Country Line Dance – Algemeen

Woensdag 1 november 2023 heeft Bailaremos een succesvolle ‘pilot’ gehouden in de omgeving Fijnaart/Heijningen voor het begeleiden van Country Line Dance avond. Voortaan zal dit een wekelijks terugkerend evenement worden. Dit alles in samenwerking met buurtvereniging ‘De Driehoek’.

Country Line Dance is leuk voor jong en oud en kan op vele manieren gedanst worden. Vandaar dat dit altijd aan te passen is op de groep deelnemers. Alle internationaal gestandaardiseerde dansen bedacht door vele choreografen kunnen dan ook bij meerdere dansscholen en locaties gedanst worden zonder dat je hier ooit geweest bent. Bij ieder liedje hoort in veel van de gevallen maar 1 choreografie.

Zoals je op deze website kunt zien is Bailaremos voornamelijk gefocust op Latijns-Amerikaanse dansstijlen. Toch hebben wij, Thijs en Danielle, beiden langere tijd Country Line Dance gedaan. Thijs in Eindhoven en Danielle in Poortugaal. Met de kennis van vele dans stijlen is ons doel iedereen op een fijne en vooral gezellige manier te laten kennismaken met dansen of nog meer te laten genieten van dansen in het algemeen door gewoon een gezellige avond te creëren en daarbij leuke nieuwe choreografieën aan te leren.

Wil je deelnemen? Neem dan contact met ons op via Social Media, mail of via whatsapp:
info@bailaremos.nl
+316 21 25 08 69