Bailaremos partners

Bailaremos partners

Buurtvereniging ‘De Driehoek’

Buurtvereniging ‘De Driehoek’ is al een zeer lange tijd (opgericht anno 1970) bekend in de omgeving met veel goede initiatieven ter vermaak (borreltje, muziekje, hapje eten) maar ook zeker met liefdadigheidsacties (70+ kerstdiner, Sintacties). Het ledenbestand van de vereniging is groot, echter in de de laatste jaren bestempelde ‘Coronajaren’ was er minder mogelijk. Het bestuur heeft de periode van en direct na Corona aangegrepen om het pand aan de Kwartiersedijk 1A te Fijnaart een flinke opknapbeurt te geven in comfort, uitstraling en verduurzaming. Zo is het nu voorzien van onder andere airco en zonnepanelen.

Dansschool ‘Meyer et Fils‘ Rotterdam

Dansschool “Meyer et Fils” is niet zomaar een dansschool in Rotterdam, maar een begrip.

Wanneer men zegt: “dansen in Rotterdam”, dan komt vaak de reactie: “Meyer et Fils”.

Veel dansers in Rotterdam en zelfs daarbuiten hebben wel iemand in zijn of haar kennissen-, familie- of vriendenkring die bij deze dansschool dansles heeft gehad ofwel dansles krijgt. Op deze website vindt u alle informatie over de dansschool.

BDDance Shoes Nederland

Kijk eens op de website naar de ruime keuze die er is, voor kinderen- dames-en heren ballroom en latinschoenen  voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bent U een beginnend danser of staat U al wat langer op de vloer, er is voor ieder wat wils.

Mocht U zeker willen zijn van de maat en dergelijke, dan kunt U een afspraak maken om ze te komen passen. Er is een complete paslijn aanwezig. Ik kan U dan persoonlijk te woord staan. U bent van harte welkom (op afspraak).

Met trots kunnen we zeggen dat we de distributeur zijn van BDDance in Nederland, België en Luxemburg.

Super dansschoenen voor een goede prijs, want ja, ook wij weten wat de danssport kost.

Bertha Kouwenberg.

BDDance Nederland

Scheidingstraat 1A, 5154 AE, Elshout

Tel +31(0)651676693

Website www.bddance.nl

Mailadres shoes@bddance.nl